Béda antarané révisi "Abang"

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Owahan kosmetika
c (Bot: Owahan kosmetika)
== Prakata ==
'''Abang''' kuwe [[kelir]]e utawa warnane:
* [[Getih]]
* [[Woh]] sing wis mateng uga umume kelire abang, upamane [[Cabe]].
 
Kelir kiye uga dadi salah siji kelire [[bendera]] negara [[Indonesia]] yakuwe nang sisi duwur. Abang kiye kelir sing dadi lambang kebranian.
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Kelir]]
 
[[Category:Kelir]] [[CategoryKategori:Abang]]
5.109

besutan