Slamet Serayu~map-bmswiki

Gabung 4 April 2006
35 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Reverted edits by 218.186.9.4 (Talk); changed back to last version by Slamet Serayu)
 
Jeneng kula Slamet Serayu, lair + gede nang Kalimantan Barat (pedhek karo perbatasan Malaysia). Biyung kula asli [[Banyumas]], lha Rama kula asli [[Kroya]], bojo kula asli [[Purwokerto]], putra-putra kula lair nang Purwokerto, kaya kuwe.
 
{{Tulisan Bebas}}
{{Buku Pinter}}