Béda antarané révisi "Mata angin"

33 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Robot Nambah: be:Кірункі свету
c (r2.7.2) (Robot Nambah: or:ଦିଗ)
c (r2.7.3) (Robot Nambah: be:Кірункі свету)
[[ar:اتجاه سماوي]]
[[ast:Puntu cardinal]]
[[be:Кірункі свету]]
[[bjn:Mata angin]]
[[br:Pevar avel]]
6.831

besutan