Slamet Serayu~map-bmswiki

Gabung 4 April 2006
tanpa ringkesan besutan
|}
 
Jeneng kula [[Slamet Serayu]].
Jeneng kula Slamet Serayu, lair + gede nang Kalimantan Barat (pedhek karo perbatasan Malaysia). Biyung kula asli [[Banyumas]], lha Rama kula asli [[Kroya]], bojo kula asli [[Purwokerto]], putra-putra kula lair nang Purwokerto, kaya kuwe.
 
 
{{Tulisan Bebas}}