Béda antarané révisi "Wikipedia basa Jawa"

8 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
~logo v2
c (r2.7.1) (Robot Nambah: cs:Javánská Wikipedie)
c (~logo v2)
{{Infobox Website
| jeneng = Wikipedia basa Jawa
| logo = [[Gambar:wikipediaWikipedia-logo-v2-jv-java.pngsvg]]
| screenshot = [[Gambar:Kaca Utama Wikipedia Jawa 24-2-2008.jpg|240px]]
| caption = ''Screenshot'' Wikipedia basa Jawa ing tanggal 24 Februari 2008
171

besutan