Béda antarané révisi "Parembugan Naraguna:Supardi~map-bmswiki"

tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi '{{Mangga Manjing}}~~~~ Kang, tulisan rika uwis inyong pindahna, ana nang artikel Tritih Wetan, Jeruklegi, Cilacap kiye. Kasuwun, ~~~~')
 
{{Mangga Manjing}}[[Panganggo:Naval Scene|Naval Scene]] ([[Dhiskusi Panganggo:Naval Scene|wicara]]) 18 Januari 2013 13.02 (UTC)
 
== Pindah tulisan ==
Kang, tulisan rika uwis inyong pindahna, ana nang artikel [[Tritih Wetan, Jeruklegi, Cilacap]] kiye. Kasuwun, [[Panganggo:Naval Scene|Naval Scene]] ([[Dhiskusi Panganggo:Naval Scene|wicara]]) 18 Januari 2013 13.02 (UTC)
1.303

besutan