Béda antarané révisi "Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Februari"

tanpa ringkesan besutan
(+bill gates)
* "... nek '''[[Bawor]]''' kuwe salah sijining sosok [[punakawan]] nang pewayangan model [[Banyumasan]], sing identifikasine padha karo Bagong nang wayang gaya [[Surakarta]] utawa [[Yogyakarta]]?"
* "... nek '''[[Bill Gates]]''' kuwe manggoni posisi pertama wong sing paling sugih nang donya versi majalah Forbes nganti 13 taun?"
1.303

besutan