Béda antarané révisi "Wikipedia:Rika Weruh Ora/6 Februari"

+1
(+1)
* "... nek '''[[Dialek Cirebon|Dialek Cerbon-Dermayu]]''' kuwe salah siji sub-dialek kelompok [[basa Jawa]] wilayah kulon? Sub-dialek kiye dituturna nang [[Kabupaten Cirebon]] karo [[Kabupaten Indramayu]] nang [[Jawa Barat]], lan uga nang kota-kota [[pantura]] liyan yakuwe Cilamaya, Blanakan, Pamanukan, Pusakanagara, Losari Wetan, ngantek sebagian sisi kulon [[Kabupaten Brebes]] nang [[Jawa Tengah]]."
* "... nek '''[[Bawor]]''' kuwe salah sijining sosok [[punakawan]] nang pewayangan model [[Banyumasan]], sing identifikasine padha karo Bagong nang wayang gaya [[Surakarta]] utawa [[Yogyakarta]]?"
* "... nek '''[[Bill Gates]]''' kuwe manggoni posisi pertama wong sing paling sugih nang donya versi majalah Forbes nganti 13 taun?"
1.303

besutan