Béda antarané révisi "Taksonomi"

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Robot Nambah: war:Taxonomiya
c (r2.7.3) (Robot Nambah: be:Таксаномія)
c (r2.7.2) (Robot Nambah: war:Taxonomiya)
[[ur:تصنیفیات]]
[[vi:Phân loại học]]
[[war:Taxonomiya]]
[[yi:טאקסאנאמיע]]
[[zea:Taxonomie]]
409

besutan