Wonosari, Gunung Kidul: Béda antarané révisi

90 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4199800 (translate me)
c (Bot: Penggantian teks otomatis (-Jawa Tengah +Daerah Istimewa Yogyakarta))
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4199800 (translate me))
 
{{kecamatan-stub}}
 
[[id:Wonosari, Gunung Kidul]]
[[jv:Wanasari, Gunungkidul]]
[[ms:Wonosari, Gunung Kidul]]
8.753

besutan