Béda antarané révisi "London"

371 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 207 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q84 (translate me))
 
=== Transportasi Air ===
[[Kali Thames]] teyeng diliwati kap
[[Kali Thames]] teyeng diliwati kapal sing melaut gutul sekitare [[London Bridge]] lan nang kapal-kapal cilik gutul metu sekang bates London Raya. Maune, transportasi banyu kuwe salah siji transportasi utama nang London ningen sekiye lalu lintas banyu mung digunakna nggo pariwisata.
 
London juga mempunyai jaringan [[kanal]], termasuk [[Kanal Regent's]] yang menghubungkan Thames ke [[Grand Union Canal]].
 
== Pariwisata ==
Naraguna anonim