Béda antarané révisi "Barlingmascakeb"

85 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Barlingmascakeb''' ialahkuwe Manajemen Kerjasama antara 5 Kabupaten nang wilayah [[Banyumasan]] ([[Kabupaten Banjarnegara]], [[Kabupaten Purbalingga]], [[Kabupaten Banyumas]], [[Kabupaten Cilacap]] lan [[Kabupaten Kebumen]] sing tujuane kanggo meningkatkan efisiensi lan efektivitas kerjasama pembangunan nang 5 Kabupaten kuwe. Angger lewih jelas mangga ngeklik: [http://www.barlingmascakeb.net/ Situs Resmi Barlinglascakeb].
 
==Pranala jaba==
*[http://www.barlingmascakeb.net/ Situs Resmi Barlinglascakeb].
 
{{Rintisan}}
 
{{Rintisan}}
-----
mBalik ming: [[Kaca Utama]]
* [[Halaman Utama]]
 
 
[[Category:Werna-Werna mBanyumasan]]
[[category:Liyane]]
[[category:Barlingmascakeb]]