Béda antarané révisi "Kabupaten Serang"

394 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Serang]] | [[Mitos lan Legenda Serang]] | [[Seni lan Budaya Serang]] | [[Tokoh Serang]] | [[Pembangunan Serang]] | [[Warta Penting Serang]] | [[Panganan lan Plesiran Serang]] | [[Obrolan Bebas Serang]]</p>
--------------
<table border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="250px">
<caption><font size="+1">'''Kabupaten Serang'''</font></caption>
</table>
 
== PrakataPambuka ==
 
== Geografis==
 
{{Rintisan}}
* mBalik ming: [[Kaca Utama]]
 
-----
mBalik ming:
* [[Kaca Utama]]