Béda antarané révisi "Kabupaten Cirebon"

346 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
<p style="font-variant: small-caps; text-align: center; margin-top: 0; margin-bottom:.2em; font-size: 115%;"><!-- These should be fundamental categories --> [[Babad Cirebon]] | [[Mitos lan Legenda Cirebon]] | [[Seni lan Budaya Cirebon]] | [[Tokoh Cirebon]] | [[Pembangunan Cirebon]] | [[Warta Penting Cirebon]] | [[Panganan lan Plesiran Cirebon]]</p>
---------------
<table border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" align="right" width="250px">
<caption><font size="+1">'''Kabupaten Cirebon'''</font></caption>
</table>
 
== Prakata ==
'''Kabupaten Cirebon''' kuwe salah siji [[kabupaten]] nang propinsi [[Jawa Barat]] sing lokasine nang wilayah [[Pantura]], berbatesan langsung karo propinsi [[Jawa Tengah]], kota [[Sumber]] kuwe ibukota kabupatene. Kota-kota gedhe liyane antarane ialah: [[Sumber]], [[Palimanan]], [[Ciledug]], [[Losari]] lly. Luas wilayah Kabupaten kiye ± -- hektar utawa -- km², jumlah penduduk ± -- juta jiwa, tingkat kepadatan penduduk ± --- jiwa/km².
 
 
== Liyane ==
*[[Panganan lan Plesiran Cirebon]]
 
== Pranala Jaba ==