Béda antarané révisi "Samudra Kulon, Gumelar, Banyumas"

389 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
revert vandalism
(revert vandalism)
 
{{Desa
অছজইআঈঞটঊউিীনধতওঐএঢডক
|peta =
|jeneng =Samudra Kulon
|propinsi =Jawa Tengah
|dati2 =Kabupaten
|jeneng dati2 =Banyumas
|kecamatan =Gumelar
|jeneng pemimpin =
|luas =-
|penduduk =-
|kepadatan =-
}}
'''Samudra Kulon''' kuwe salah siji [[desa]] nang [[kecamatan]] [[Gumelar, Banyumas|Gumelar]], [[Kabupaten Banyumas|Banyumas]], [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
{{Gumelar, Banyumas}}
{{kelurahan-stub}}
1.303

besutan