Béda antarané révisi "Penyanyi"

955 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
Gawé kaca sing isi ''''Penyanyi''' (tukang nembang) kuwe wong sing nggunakna suarane dadi alat go ginawe musikan. Ana pirang-pirang maceme penyanyi: * penyanyi utama (sing nembangna p...'
(Gawé kaca sing isi ''''Penyanyi''' (tukang nembang) kuwe wong sing nggunakna suarane dadi alat go ginawe musikan. Ana pirang-pirang maceme penyanyi: * penyanyi utama (sing nembangna p...')
(Ora ana béda)
63

besutan