Béda antarané révisi "Kategori:User ru"

52 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q6587145
c (Bot: Migrating 198 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6587145 (translate me))
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q6587145)
 
[[Kategori:Panganggo miturut basa|ru]]
 
[[kbd:Category:User ru]]
[[pfl:Kategorie:User ru]]
15.458

besutan