Eko Purwanto

Gabung 5 Oktober 2006
37 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Kaluarga ==
**Bojo : AKPKompol [[Sri Bhayakari,SH,MH]] (Asli Solo)
**Anak : [[Imam Dewantoro Wisesha]] lan [[Ajeng Ciptaning Kusumastuti]], Gendis Purbhaningtyas Mumpuni
 
== Moto Urip Nang Ndunya ==
Naraguna anonim