Budaya Islam: Béda antarané révisi

30 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
{{commonscat|Moslim culture}}
c (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1340372 (translate me))
({{commonscat|Moslim culture}})
'''Budaya Islam''' kuwi sanes karo budaya Islam Kejawen. [[Islam]] kuwi ora ngwekna persembahan marang wong, wit, lan kabeh sing dianggep gaib. Tapi isih akeh wong kang ngwekna persembahan marang kuwi mau. Nabi Muhammad mbanjurake dhewek aja sirik (nyekutukake) [[Allah SWT|Alloh SWT]].
 
{{commonscat|Moslim culture}}
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Budaya]]
4

besutan