Budaya Islam: Béda antarané révisi

7 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Oops!
({{commonscat|Moslim culture}})
(Oops!)
'''Budaya Islam''' kuwi sanes karo budaya Islam Kejawen. [[Islam]] kuwi ora ngwekna persembahan marang wong, wit, lan kabeh sing dianggep gaib. Tapi isih akeh wong kang ngwekna persembahan marang kuwi mau. Nabi Muhammad mbanjurake dhewek aja sirik (nyekutukake) [[Allah SWT|Alloh SWT]].
 
{{commonscat[[:commons:Category|Moslim culture}}]]
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Budaya]]
4

besutan