Béda antarané révisi "Thomas Alva Edison"

119 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
img
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
(img)
| footnotes =
}}
[[File:A Day with Thomas Edison (1922).webm|thumb|thumbtime=1|upright=1.1|{{en}} ''A Day with Thomas Edison'' (1922)]]
 
'''Thomas Alva Edison''' ({{lairseda||11|2|1847||18|10|1931}}) kuwe [[penemu]] lan [[pengusaha]] sing ngembangna akeh peralatan penting. Thomas Alva Edison kiye penemu pertama sing nerapna prinsip [[produksi massal]] maring proses [[penemuan]].
2

besutan