Béda antarané révisi "New York"

53 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi 'New York kuwe Mist cidafe I'm Amerika Syrikat.')
 
[[File:Stvartannyc-ryangomez.JPG|thumb|right|250px]]
New York kuwe Mist cidafe I'm Amerika Syrikat.
2

besutan