Béda antarané révisi "Parembugan Naraguna:Arifys"

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
[[Kategori:Cithakan/Arifys]]
 
:::Tulungna busak bae kaca panganggone si Coolland, Kang Arifys. Kuwi supaya kaca panganggo globale isa metu. ''Please delete Coolland's userpage, Arifys. That's in order to enable his global userpage showing in here''. Salam/Peace, [[Panganggo:Naval Scene|Naval Scene]] ([[Dhiskusi Panganggo:Naval Scene|wicara]]) 5 Januari 2016 11.51 (UTC)
1.303

besutan