Béda antarané révisi "Parembugan Naraguna:Arifys"

227 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
(→‎Hallo: bls)
 
:Tulungna busak bae kaca panganggone si Coolland, Kang Arifys. Kuwi supaya kaca panganggo globale isa metu. ''Please delete Coolland's userpage, Arifys. That's in order to enable his global userpage showing in here''. Salam/Peace, [[Panganggo:Naval Scene|Naval Scene]] ([[Dhiskusi Panganggo:Naval Scene|wicara]]) 5 Januari 2016 11.51 (UTC)
 
::{{Ok}}Wis dibusak
 
Maturnuwun wis nglaporna, anu pas aganu nggo ngapa mbusak wong, angger kepengine wonge lah, nembe dibusak.
[[Panganggo:Arifys|Arifys™]] ([[Dhiskusi Panganggo:Arifys|Ngomong]]) 5 Januari 2016 14.08 (UTC)
1.146

besutan