Béda antarané révisi "20 Mei"

120 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ''''20 Mei''' iku dina ke-141 nang kalender Gregorian. {{Mei}}')
 
 
'''20 [[Mei]]''' iku dina ke-141 nang [[kalender Gregorian]].
{{Mei}}
[[19 Mei]] - '''20 Mei''' - [[21 Mei]]
 
{{bulan}}
 
[[Kategori:Tanggal|0520]]
[[Kategori:Mei|0520]]
[[Kategori:Tanggal]]