Béda antarané révisi "12 Juni"

156 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ''''12 Juni''' iku dina ke-163 nang kalender Gregorian. {{Juni}}')
 
'''12 [[Juni]]''' iku dina ke-163 nang [[kalender Gregorian]].
{{Juni}}
{{commons|Category:12 June}}
 
----
 
[[11 Juni]] - '''12 Juni''' - [[13 Juni]]
 
{{bulan}}
 
[[Kategori:Tanggal|06]]
[[Kategori:Juni|06]]
[[Kategori:Tanggal]]