Béda antarané révisi "18 Juni"

160 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ''''18 Juni''' iku dina ke-169 nang kalender Gregorian. {{Juni}}')
 
'''18 [[Juni]]''' iku dina ke-169 nang [[kalender Gregorian]].
{{Juni}}
{{commons|Category:18 June}}
 
----
 
[[17 Juni]] - '''18 Juni''' - [[19 Juni]]
 
{{bulan}}
 
[[Kategori:Tanggal|0618]]
[[Kategori:Juni|0618]]
[[Kategori:Tanggal]]