Béda antarané révisi "Juli"

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi '{{Templat:Month header}} {{WulanTaun|wulan=Juli}} {{wulan}} {{Wektu-stub}} ')
 
{{TemplatCithakan:Month header}}
{{WulanTaun|wulan=Juli}}
{{wulan}}