Béda antarané révisi "1687"

13 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
bot Menambah: lij:1687
c (bot Menambah: mi:1687 Mengubah: hr:1687.)
c (bot Menambah: lij:1687)
[[la:1687]]
[[lb:1687]]
[[lij:1687]]
[[lmo:1687]]
[[lt:XVII amžiaus 9-as dešimtmetis#1687]]
10.768

besutan