Béda antarané révisi "16 Juli"

154 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ''''16 Juli''' iku dina ke-197 nang kalender Gregorian. {{Juli}}')
 
 
'''16 [[Juli]]''' iku dina ke-197 nang [[kalender Gregorian]].
{{Juli}}
{{commonscat|16 July}}
 
----
 
[[15 Juli]] - '''16 Juli''' - [[17 Juli]]
 
{{bulan}}
 
[[Kategori:Tanggal|0716]]
[[Kategori:Juli|0716]]
[[Kategori:Tanggal]]