Béda antarané révisi "19 Juli"

152 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ''''19 Juli''' iku dina ke-200 nang kalender Gregorian. {{Juli}}')
 
'''19 [[Juli]]''' iku dina ke-200 nang [[kalender Gregorian]].
{{Juli}}
{{commonscat|19 July}}
----
[[18 Juli]] - '''19 Juli''' - [[20 Juli]]
 
{{bulan}}
 
[[Kategori:Tanggal|0719]]
[[Kategori:Juli|0719]]
[[Kategori:Tanggal]]