Béda antarané révisi "20 Juli"

126 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ''''20 Juli''' iku dina ke-201 nang kalender Gregorian. {{Juli}}')
 
 
'''20 [[Juli]]''' iku dina ke-201 nang [[kalender Gregorian]].
{{Juli}}
{{commonscat|20 July}}
[[19 Juli]] - '''20 Juli''' - [[21 Juli]]
 
{{bulan}}
 
[[Kategori:Tanggal|0720]]
[[Kategori:Juli|0720]]