Béda antarané révisi "21 Juli"

152 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Gawé kaca sing isi ''''21 Juli''' iku dina ke-202 nang kalender Gregorian. {{Juli}}')
 
 
'''21 [[Juli]]''' iku dina ke-202 nang [[kalender Gregorian]].
{{Juli}}
{{commonscat|21 July}}
----
[[20 Juli]] - '''21 Juli''' - [[22 Juli]]
 
{{bulan}}
 
[[Kategori:Tanggal|0721]]
[[Kategori:Juli|0721]]
[[Kategori:Tanggal]]