Béda antarané révisi "Abang"

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c (Bot: Owahan kosmetika)
 
* [[Woh]] sing wis mateng uga umume kelire abang, upamane [[Cabe]].
 
Kelir kiye uga dadi salah siji kelire [[bendera]] negara [[Indonesia]] yakuwe nang sisi duwur. Abang kiye kelir sing dadi lambang kebraniankewanian.