Béda antarané révisi "Naraguna:Pinus"

12 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Robot:Ndandani pangalihan ruwag maring kaca target sing dipindah Panganggo:Prenn (usurped 2)
(Cyberpower678 mindhahaké kaca Panganggo:Pinus nèng Panganggo:Prenn: Automatically moved page while renaming the user "Pinus" to "Prenn")
 
c (Robot:Ndandani pangalihan ruwag maring kaca target sing dipindah Panganggo:Prenn (usurped 2))
 
#ALIH [[Panganggo:Prenn (usurped 2)]]
6.831

besutan