Eko Purwanto

Gabung 5 Oktober 2006
19 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
 
== Moto Urip Nang Ndunya ==
Nikmatilah sing bisa di nikmati dina siki, aja menikmati sing wis liwat (ngajog) lan aja menikmati sing durung karuan (khayalan) intinya Bersyukur
-----------
**http//sultanbms.multiplay.com
Naraguna anonim