Béda antarané révisi "Basa Jawa"

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Dialek-dialek Basa Jawa: Ndandani salah ketik
(→‎Dialek-dialek Basa Jawa: Ndandani salah ketik)
Tenger: Besutan punsel Besutan jaringan punsèl
 
ana basa kang mligi digunakake kanggo keperluan resmi karaton
* bagongan dienggo nang kratonKraton ngayogyakartaNgayogyakarta adiningratHadiningrat
* kedhaton dienggo nang kratonKraton surakartaSurakarta adiningratHadiningrat
 
* basa walikan (basa jawa prokem)