Béda antarané révisi "Pantai Widuri/Cilincing"

100 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
+pic
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12502913 (translate me))
(+pic)
[[File:Widuri Beach, 17-8-2017 (3).jpg|jmpl|250px|Pantai Widuri, [[Kabupaten Pemalang|Pemalang]].]]
'''Pantai Widuri''' anane nang desa Widuri sebelah kulon berbatasan karo kelurahan Sugihwaras, sebelah kidul kelurahan Pelutan, sebelah wetan desa Danasari, karo sebelah lor ialah laut Jawa, mulane diarani pantai. Pantai Widuri ialah obyek wisata panorama laut, pantainya rimbun ditutupi wit-wit gede mulane ora kerasa panas. Nek bengi akeh muda-mudi sing nggolet udara segar nang kene.
 
1.303

besutan