Béda antarané révisi "Dinosaurus"

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
KosmetikPP
c (Bot: Migrating 116 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q430 (translate me))
c (KosmetikPP)
 
 
== Punah ==
Kewan purba kiye punah bar [[bumi]] ditabrak salah siji [[asteroid]] gedhe pisan, kedaden kuwe kira-kira 65 juta taun gemiyen ning teori kepunahan dinosaurus kiye esih dadi bahan argumentasi.
 
== Pranala Jaba ==