Béda antarané révisi "Mata angin"

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
owahan
c (Bot: Migrating 73 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q23718 (translate me))
c (owahan)
 
[[Gambar:Arah.jpg|thumbjmpl|rightka|200px|Mata angin]]
== Prakata ==
'''Mata angin''' kuwe pedoman kanggo nentokna arah. Kiye umum dienggo kanggo kegiatan sing ana hubungane karo [[navigasi]] karo [[peta]].