Béda antarané révisi "Segara"

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
owahan
c (Bot: Migrasi 1 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q165)
c (owahan)
[[Gambar:Segara.jpg|rightka|250px|Segara]]
== Prakata ==
'''Segara''' kuwe kumpulan [[banyu]] sing rasane [[letek]] sing amba pisan uga kehubung ming [[samudra]]. Banyu nang segara kuwe isine jane campuran sekang banyu murni (96,5%) karo zat liya (3,5%). Zat-zat liya kuwe antarane garam-garaman ([[mineral]]), werna-werna [[gas]] sing larut ming banyu karo zat liyane.