Béda antarané révisi "Wikipedia:Apa sing diarani artikel"

c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
 
 
== Apa sing dudu / ora ''termasuk'' artikel ==
[[Gambar:Lolcat2Lolcatid.jpg|thumb|Ora peduli kaya ngapa lucune [[kucing]]e Rika, aja ngarep-arep dimelasi nang donyane [[Wikipedia]] sing duwe aturan dhewek.]]
 
Nang ngisor kiye conto artikel sing ora patut dilebokna ming Wikipedia lan teyeng debusek langsung tanpa peringatan disit:
461

besutan