Béda antarané révisi "Dialek Banyumas"

71 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
c (KosmetikPP)
c (wikidata interwiki)
 
{{Rintisan}}
 
[[id:Bahasa Jawa Banyumasan
[[Basa Banyumasan]]
 
[[Kategori:Basa Banyumasan]]
[[Kategori:Dialek Banyumas]]
 
[[jv:Basa Banyumasan]]
16.093

besutan