Béda antarané révisi "Gordon Todbing"

23 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
c (Bot: Migrasi 2 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q13519518)
c (wikidata interwiki)
[[Kategori: Tokoh saka Medan]]
[[Kategori: Marga Tobing | Gordon]]
 
[[bjn:Gordon Tobing]]
16.093

besutan