Béda antarané révisi "Panganggo"

85 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
c (fx, replaced: yang → sing, daftar → daptar (2) using AWB)
c (wikidata interwiki)
 
[[Kategori:Panganggo| ]]
 
[[ml:വിക്കിപീഡിയ:വിക്കിപീഡിയര്‍]]
16.093

besutan