Béda antarané révisi "1824"

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
kosmetik
c (Bot: Migrating 133 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6994 (translate me))
c (kosmetik)
 
== Prastawa ==
* para sedulur panginyongan, giye nyong bocah temiang sing urip nang lampung way kanan, kepengin kenal karo para sedulur kbh sing pada2 urip nang aring jagad iki.
 
== Kelairan ==