Béda antarané révisi "Penyanyi"

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
kosmetik
c (wikidata interwiki)
c (kosmetik)
'''Penyanyi''' (tukang nembang) kuwe wong sing nggunakna [[suara]]ne dadi alat go ginawe [[musik]]an.
 
Ana pirang-pirang maceme penyanyi:
:* [[bariton]], suara sedengan wong lanang
:* [[bas]], suara cekak wong lanang
* Suara wong wedhon
:* [[sopran]], suara paling kenceng wong wedhon
:* [[mezzo-sopran]], suara sedengan wong wedhon
:* [[alto (suara)|kontralto]], suara cekak wong wedhon, diarani ''alto'' nang musik [[paduan suara]]