Josh Duhamel: Béda antarané révisi

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
kosmetik
c (Bot: Migrating 113 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19794 (translate me))
c (kosmetik)
 
}}
 
'''Joshua David Duhamel''' (lair [[14 November]] [[1972]]) kuwe [[aktor]] sekang [[Amerika Serikat]] sing olih nominasi [[Daytime Emmy Award]]. Duhamel lair nang [[Minot, North Dakota]] lan wis nglakoni karier nang donya film aiwit taun [[1999]].
 
== Filmografi ==