Niels Bohr: Béda antarané révisi

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
kosmetik
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
c (kosmetik)
 
[[Gambar:Niels Bohr.jpg|thumbjmpl|175px|Niels Bohr]]
'''Niels Bohr''' ({{lahirmati|[[Kopenhagen]], [[Denmark]]|7|10|1885|[[Kopenhagen]], [[Denmark]]|18|11|1962}}) kuwe [[Fisika|ahli fisika]] sekang[[Denmark]] sing tau olih [[hadiah Nobel Fisika]] dong taun [[1922]].
 
Taun [[1913]], Bohr nerapna konsep [[mekanika kuantum]] kanggo model [[atom]] sing uwis dikembangna nang [[Ernest Rutherford]], sing nggambarna nek atom kuwe disusun sekang [[inti atom]] (nukleus) sing diubengi nang orbit [[elektron]].