Béda antarané révisi "Wiracarita"

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
kosmetik
c (kosmetik)
'''Wiracarita''' ([[Basa Sansekerta|Sansekerta]]: वीरचरित) atawa uga disebut '''epos''' kuwe karya sastra tradisional sing nyritakna kisah kepahlawanan (''wira'' artine pahlawan lan ''carita'' artine cerita/kisah). Epos kiye sering dinyatakna nganggo bentuk syair.
 
Conto epos sing kondang antarane yakuwe [[Ramayana]], [[Mahabharata]], [[Illiad]], [[Odisseus]], [[La Chanson de Roland]], [[La Galigo]], lan [[Hikayat Hang Tuah]].